Incidente și accidente pe mări și oceane

214
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidentepemari-1478884558.jpg

Articole de la același autor

Tancul de produse petroliere "Victory Prima" a intrat în coliziune cu nava de pescuit "Jaya II" în apele din zona Belawan, Sumatra de Nord, Strâmtoarea Malacca, la scurt timp după plecarea din Belawan. Nava de pescuit naviga în paralel cu petrolierul, când deodată a schimbat direcția spre acesta. "Victory Prima" a încercat să evite coliziunea, dar nu a avut suficient timp pentru manevră. În urma impactului, nava de pescuit s-a scufundat. Tancul petrolier a salvat trei pescari, iar unul a fost dat dispărut. Nava "Victory Prima" a fost adusă într-o zonă de ancoraj pentru anchetă.

v v v

Guvernul canadian urmează să ia o decizie cu privire la dezmem-brarea cargoului de mărfuri generale "Kathryn Spirit" care a fost abandonat și a eșuat la sud de Montreal, încă din 2011. Nava este înclinată și e în pericol să se răs-toarne. "Kathryn Spirit" a fost adusă de către o firmă privată, în speranța de a fi demontată pe râul St. Law-rence și vândută la fier vechi, dar acest plan nu s-a materializat. Dez-membrarea navei ar urma să se realizeze în această iarnă.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Mina I" a eșuat în portul Maltepe, Turcia, de la Marea Marmara. Vasul era ancorat, când a izbucnit furtuna. Ancora a greblat fundul mării și nava aflată în derivă a ajuns pe un terasament

v v v

În data de 9 noiembrie 2016, cargoul de mărfuri generale "Sormovskiy - 3058" a eșuat pe râul Svir, în timpul manevrei de ancorare. Nava încărcată cu 2.249 tone de cherestea a fost repusă în plutire, în aceeși zi, cu ajutorul unui remorcher. "Sor-movskiy - 3058 și-a urmat drumul spre Bremerhaven, Germania. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3239 secunde