Incidente pe mări și oceane

190
Incidente pe mări și oceane - incidente-1468339863.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Maritimă a arestat bulk-carrier-ul "Amur", ancorat în portul bulgăresc Burgas din 24 iunie, pentru neplata salariilor echipajului. Suma restantă se ridică la aproximativ 150.000 de dolari. Echipajul este alcătuit din 13 persoane: căpitanul bulgar și 12 ucrai-neni. În urmă cu mai bine de un an, aceeași navă a fost arestată, în portul Varna, pentru datoriile proprietarului, inclusiv restanțe salariale.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Tayo 6" este suspect că ar fi implicat în coliziunea cu o ambarcațiune de pescuit coreeană, la nord de Jeju, Coreea de Sud. Incidentul a avut loc pe 11 iunie 2016, în circumstanțe necunos-cute. Skipper-ul (căpitanul) ambarcațiunii a murit în urma impactului. Garda de Coastă coreeană a identificat nava "Tayo 6" ca suspect principal. Vasul a fost adus în zona de ancoraj și verificat. S-a descoperit o urmă proaspătă, la 50 centimetri sub linia de plutire, pe bulbul navei și se crede că ar fi apărut în urma coliziunii.

v v v

Trei marinari indonezieni au fost răpiți de pe un remorcher, în apele Malaeziei, la nord-est de Borneo. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 iulie. La bordul navei se afla un echipaj de șapte oameni. Cinci per-soane înarmate au urcat pe remorcher și au cerut echipajului să prezinte pașapoartele. Trei marinari care le-au prezentat au fost răpiți. Ceilalți patru, neavând pașaport, au fost lăsați în pace, nevătămați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3302 secunde