Incidente pe mări și oceane

327
Incidente pe mări și oceane - incidente-1461860680.jpg

Articole de la același autor

În dimineața de 26 aprilie 2016, pe cargoul de mărfuri generale "Suxuzhou-huo 6170" s-a produs un incendiu, în supra-structură. Nava se afla pe fluviul Yangtze, aproape de Zhenjiang, și era în-cărcată cu 2.300 de tone de cărbune. În ajutorul cargoului au fost trimise remor-chere de stingere a incendiilor, bărci de salvare și de poliție. Focul a fost pus sub control. Nu au fost raportate victime.

v v v

Tancului petrolier "Distya" i-a fost interzisă intrarea în Malta, cu o încăr-cătură de petrol brut, care aparține zonei de est a Libiei, a cărei conducere este considerată ilegală de către vestul Libiei. Petrolierul nu este autorizat să intre în apele teritoriale ale Maltei, iar toate cererile vor fi refuzate, a anunțat autoritatea portuară din Malta.

v v v

Pe data de 25 aprilie 2016, în timp ce se îndrepta spre Ajaccio, Corsica, nava de pasageri "Rhapsody of the Seas" a fost surprinsă de-o furtună. Cinci ferestre ale cabinelor de pe puntea a treia au fost sparte, lăsând să pătrundă apa. Șase camere au fost avariate, iar mocheta de pe holuri și casa scărilor de pe puntea trei s-au îmbibat cu apă. Geamurile au fost înlocuite, iar nava și-a reluat itinerariul. 45 de persoane au fost mutate în alte saloane, iar 44 s-au debarcat în Corsica. Pasagerilor afectați le-a fost rambursat costul călătoriei și au primit un bilet de croazieră.

v v v

Un camion de la bordul ferry-boat-ului "Ulysses" a luat foc dimineața devreme, pe 25 aprilie 2016. Nava se îndrepta spre Holyhead. Focul a fost stins rapid, nereușind să se extindă la alte vehicule de pe punte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Economie : Accidente pe mări și oceane
Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Economie : Incendiu la bordul unui trauler
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Economie : Necazuri pe mări și oceane
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente navale
Pagina a fost generata in 0.9398 secunde