Incidente din shipping-ul internațional

350
Incidente din shipping-ul internațional - incidente-1459877458.jpg

Articole de la același autor

Comandantul chinez al cargoului de mărfuri generale "Lucky Star 8" a fost reținut în portul Rumoi din Japonia, pentru că nu a declarat escala anterioară într-un port nord-coreean, susținând că cargoul venise direct dintr-un port din China. Nava a acostat în Rumoi pe 27 martie și l-a părăsit pe 4 martie, fiind în drum spre Dalian, China. Tuturor navelor nord-coreene le este interzis să intre în porturile japoneze. Același tratament este aplicat și navelor din țări terțe care au vizitat anterior Coreea de Nord.

x x x

Nava de pescuit "Avo Merlo" a eșuat în dimineața în devreme de 4 aprilie 2016, în apropiere de Arrifana, în zona de sud-vest a coastei Portugaliei. Cei șase membri ai echipajului au fost evacuați cu elicopterul de pe nava eșuată.

x x x

Ferry-boat-ul "Avsa Adasý" a intrat în black-out (i s-a blocat motorul) în timpul voiajului dinspre Eceabat spre Canakkale, Strâmtoarea Dardanele. Incidentul s-a petrecut în seara de 3 aprilie 2016. Scăpată de sub control, nava a intrat în derivă, îndreptându-se spre mal și fiind în pericol de eșuare. Comandantul a fost nevoit să solicite asistență. În ajutor a fost trimis un remorcher, în timp ce ferry-boat-ul a lăsat ancora la apă. Echipajul a reușit să repornească unul dintre motoare, astfel că nava a ajuns la Canakkale prin mijloace proprii.

x x x

Nava pentru transportul minereului și petrolului "Nefterudovoz - 29M" a eșuat după o derivă în care ancora a dragat pe fluviul Don, din zona de ancoraj a portului Azov până la marca kilometrului 3178. Încercarea de a repune nava în plutire, cu ajutorul remorcherelor nu a reușit, astfel că se așteaptă creșterea nivelului fluviului,

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Economie : Accidente pe mări și oceane
Vineri, 25 Martie 2016
Stire din Economie : Accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.6604 secunde