Începe Târgul de Carieră Feroviară în România, în format on-line

484
Începe Târgul de Carieră Feroviară în România, în format on-line - incepetarguldecarieraferoviarain-1637606429.jpg

Articole recomandate

Astăzi, 23 noiembrie 2021, începe Târgul de Carieră Feroviară în România. Evenimentul este organizat de CFiR - singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. La această ediție on-line, și-au anunțat prezența zece companii. Oferta lor include cursuri de calificare și oportunități pentru tineri, precum și locuri de muncă pentru orice persoană, indiferent de pregătire.

Evenimentul se desfășoară în perioada 23-25 noiembrie 2021, între orele 9 și 16, în mediul online. În prima zi, pe 23 noiembrie 2021, Amedeo Neculcea, directorul general adjunct al companiei Grup Feroviar Român, va prezenta compania și strategia de personal, începând cu ora 14.00, în direct, pe pagina de Facebook Carieră Feroviară în România.

În următoarele două zile, 24-25 noiembrie, candidații au ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, on-line, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe sau căști. Participarea este gratuită și accesibilă tuturor persoanelor care sunt în căutarea unei oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Economie : Se deschide Târgul de carieră feroviară
Pagina a fost generata in 0.3136 secunde