Începe modernizarea echipamentelor barajului deversor de la Porțile de Fier I

Luni, 21 Iunie 2021, 21:57
532
Compania Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare sistemului energetic național. Dispune de 187 capacitați în exploatare, cu o putere instalată totală de 6.372 MW. La acestea se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW.

Pe 17 iunie 2021, Hidroelectrica a semnat contractul pentru modernizarea instalațiilor electrice aferente echipamentelor hidromecanice și instalației de acționare hidraulică a barajului deversor Porțile de Fier I. Contractul a fost atribuit asocierii dintre DSD Noell GmbH (lider de proiect) și UTI Facility Management la valoarea de 57.145.610 lei fără TVA, câștigătoarea licitației în competiție cui Romelectro.

Bogdan Badea - președintele directoratului Hidroelectrica a precizat că lucrările sunt de importanță structurala pentru obiectivul Hidroelectrica Porțile de Fier I și vin sa rezolve problema uzurii fizice și morale a unor componente ale barajului deversor și nu numai. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3868 secunde