Începe ediția Cadouri de Paști a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX

287
2

Articole de la același autor

În perioada 22 - 26 martie 2017, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, are loc ediția Cadourilor de Paște a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX. Organizatorul este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.


Târgul reunește peste 110 firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România. Numărul mare al acestora și suprafața ocupată confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți și mai ales pentru cumpărătorii constănțeni.


Expozanții au oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii. 


Târgul este structurat astfel: la parterul pavilionului - confecții textile pentru adulți, tricotaje, lenjerie, articole pentru copii, confecții din blană și piele, articole home – deco; la etaj - încălțăminte și marochinărie.


Ponderea grupelor de produse din cadrul acestei ediții este următoarea: 35% - confecții textile pentru adulți; 25% - încălțăminte și marochinărie; 17% - tricotaje și confecții pentru copii, decorațiuni interioare și lenjerii de pat; 23% - confecții din piele și blană. Programul de vizitare este următorul: între 22 și 25 martie, între orele 10 și 19, iar pe 26 martie, de la 10 la 16. 


Comentează știrea

joker
21 martie 2017
pavilionul expozitional

Cum mai functioneaza Pavilionul cand nu are autorizatie de la ISU Dobrogea? Sau merge si asa? Daca a fost construit pentru targuri (si sant targuri din doua in doua saptamani!!!) atunci sa ne scuze ISU ca punem astfel de intrebari! Va fi bine pana ,Doamne fereste,se intampla ceva rau!!! Atunci cu siguranta va fi de vina o persoana aflata in coma sau moarte clinica,sau paznicul de la Pavilion!

Corinaaap
6 aprilie 2017
Jucarii

Eu i-am cumparat copilului meu jucarii... nu cred ca sunt demodata, dar ii cumpar haine de doua ori pe luna; de ce i-as mai lua si de Paste? Uitati aici variante, dragi mamici! https://toys123.ro/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2623 secunde