Încep vacanțele pe bani puțini

455
Încep vacanțele pe bani puțini - pensiune-1345226690.jpg

Articole de la același autor

Am intrat în penultimul week-end din acest sezon estival. Încet, încet numărul turiștilor de prin stațiuni, din timpul săptămânii mai ales, începe să scadă, semn că de acum vara a trecut. Din păcate, nici vremea nu ne mai ajută foarte mult pe litoral. Avem soare din belșug, însă nu și temperaturile cu care deja începusem să ne obișnuim. Dar poate că nu puțini români tocmai asta au așteptat și așteaptă, să treacă perioada extrem de caldă și aglomerația din plin sezon, pentru a se putea relaxa pe deplin. Și prețurile sunt, pentru aceștia, mult mai prietenoase. Oricine cumpără o vacanță între 2 septembrie și 14 octombrie beneficiază de șase nopți de cazare pe litoral, la prețuri mult mai mici, precum și de un voucher de atracții (intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea).


Iată și cât ar costa un astfel de sejur: la un hotel de cinci stele, cu mic dejun, șase nopți de cazare costă, de luna viitoare, 549 lei, la patru stele, tot cu mic dejun, 439 lei, iar la trei stele, 240 sau 379 de lei, în funcție de cum se optează în ceea ce privește micul dejun.


Pentru cei cu pretenții mai scăzute și cu bani mai puțini, șase nopți de cazare costă, la două stele, 279 lei cu mic dejun, sau 209 lei, fără mic dejun.


Turiștii pot opta, chiar și în sep-tembrie, și pentru opțiunea "All inclusive", care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet (bucătărie românească și tradițională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, la piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. În acest caz pachetele sunt de câte cinci nopți de cazare. Astfel, la cinci stele, turiștii trebuie să achite câte 895 lei, la patru stele câte 795 lei, iar la trei stele, câte 695 lei.


Biletele acestea de vacanță pot fi cumpărate numai cu plata integrală, prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT din țară.

Vacanță la țară


Constănțenii care nu au apucat vara aceasta să plece în vacanță pot opta pentru cinci nopți la… țară. Programul special "Vacanțe la țară" se desfășoară între 1 septembrie și 15 noiembrie, și oferă sejururi de cinci nopți/șase zile la pensiuni de două margarete, la prețul de 150 lei/ persoană și la pensiuni de 3 și 4 margarete, la 195 lei/persoană.


Pachetul de servicii include cazarea în cameră dublă și micul dejun. Pensiunile care sunt incluse în acest program sunt din județe ca Alba, Argeș, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Economie : Cresc comisioanele la cardurile bancare
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Economie : BCE va supraveghea băncile europene
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Economie : Show la Aeroportul Tuzla
Vineri, 17 August 2012
Stire din Economie : Depreciere serioasă a dolarului
Pagina a fost generata in 2.4252 secunde