Încă un oraș important din România vrea să adere la Alianța Vestului

253
Încă un oraș important din România vrea să adere la Alianța Vestului - sibiu-1544539312.jpg

Articole recomandate

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, consideră că o aderare a orașului la Alianța Vestului ar fi oportună. Astrid Fodor a spus că este convinsă că aceasta este o inițiativă constructivă. 


"Este o inițiativă interesantă a patru primari care conduc municipii reședință de județ situate în regiunile de dezvoltare vest și nord-vest ale țării. Nu cunosc în detaliu acest proiect, dar din ce am citit în declarația adoptată la Timișoara și din ce au declarat public cei patru primari sunt convinsă că este o inițiativă constructivă, în sensul demarării unor proiecte comune pentru care inițiatorii doresc atragerea de fonduri europene, mai ales a fondurilor  transfrontaliere. 


Sibiul, care face parte din regiunea de dezvoltare Centru, nu a fost invitat și nu s-au purtat discuții în acest sens. Consider că ar putea fi oportună aderarea Sibiului la acest proiect, dacă Alianța acceptă extinderea  ariei obiectivelor și pentru regiunea noastră", a declarat primarul municipiului Sibiu, potrivit tribuna.ro.


Primarii din Timișoara, Cluj-Napoca, Arad și Oradea au lansat sâmbătă, la Timișoara, Alianța Vestului (AVE), parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Economie : Veste bună! Inflația s-a temperat
Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Economie : Iată unde se câștigă cel mai bine
Marţi, 11 Decembrie 2018
Stire din Economie : Informații bancare
Luni, 10 Decembrie 2018
Stire din Economie : Iată cât aur are BNR
Pagina a fost generata in 0.7417 secunde