În atenția agenților economici!

262
În atenția agenților economici! - inatentia-1407082452.jpg

Articole recomandate

r Biroul de asistență al Camerei de Comerț Constanța, preia și depune, fără costuri suplimentare, acte pentru Registrul Comerțului

Având în vedere faptul că, înce-pând cu data 4 august 2014, Oficiul Registrului Comerțului Constanța se mută la marginea orașului, în zona Palazu Mare, Camera de Comerț Constanța, pentru a veni în sprijinul agenților economici, care vor fi nevoiți să parcurgă un drum național extrem de aglomerat, pune la dispoziția celor interesați, fără costuri suplimentare, servicii de întocmire, preluare, depunere și îndeplinire a tuturor formalităților de înregistrare la Registrul Comerțului.

Aceste servicii sunt asigurate de personalul specializat din cadrul Biroului de asistență, ce își desfășoară activitatea în sediul din str. Poporului nr.121 A - zona Casa de Cultură, economisindu-se resurse importante de timp și bani.

Dorim să semnalăm faptul că, apelând la serviciile prestatorilor neautorizați în îndeplinirea formalităților de înregistrare la Registrul Comerțului, al căror număr a crescut semnificativ în ultimul timp, există atât riscul pierderii actelor, cât și prelungirea - amânarea nejustificată a termenelor de finalizare ale lucrărilor.

Cu deosebită considerație,

dr. ec. Ion Dănuț JUGĂNARU, director general, președinte în exercițiu al CCINA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4447 secunde