În această seară se lansează "Topul societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011"!

257
1
În această seară se lansează

În această seară are loc cel mai important eveniment anual al comunității de afaceri locale! Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează cea de-a XIX-a ediție a "Topului societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2011".


În cadrul festivității care va avea loc la Complexul Melody din Mamaia, începând cu ora 18.30, vor fi premiați cei mai importanți operatori economici din județ, ce au avut performanțe economico - financiare notabile în anul 2011. De asemenea, la eveniment va avea loc lansarea oficială a catalogului "Topul județean al societăților comerciale din județul Constanța 2011", cel mai profesional și prestigios clasament al firmelor realizat anual de CCINA Constanța.


La ceremonie sunt așteptate să participe peste 300 de persoane.




Comentează știrea

FONDURI UE
7 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3324 secunde