Îmbogățește-ți viața cu cea mai bună cafea Julius Meinl!

332
Îmbogățește-ți viața cu cea mai bună cafea Julius Meinl! - cafeajuliusmeinl2-1621255107.jpg

Articole recomandate

Se estimează că aproximativ 5 milioane de persoane savurează câte o cafea Julius Meinl zilnic și că până la 2 miliarde de oameni consumă această băutură anual. Însă te-ai întrebat vreodată care este secretul din spatele acestui brand de succes? Ca în cazul oricărei povești reușite, totul ține de multă muncă, puțin noroc și dăruire completă și constantă pentru valorile stabilite de la început.



 Istoria Julius Meinl



 Compania Julius Meinl a pornit ca o afacere de familie în timpul Imperiului Habsburgic, la sfârșitul secolului 19, în Viena. De atunci și până în zilele noastre, Julius Meinl a evoluat enorm și s-a bucurat de apreciere oriunde în lume.



 Printre succesele înregistrate de această companie, se numără și înființarea propriei bănci, Meinl Bank. De asemenea, grupul deține și fabrica de ciocolată Kandia-Excelent, de la Timișoara, care produce brandurile de ciocolată Kandia, Laura și Rom, prăjitura Măgura și bomboanele Sugus și Silvana.



 Toate aceste detalii sunt menite să îți demonstreze că, dacă alegi să consumi o cafea Julius Meinl acasă sau la birou, vei avea parte de calitate inestimabilă și de produse care te vor ajuta să redescoperi magia cafelei în fiecare zi.



 Cafeaua și poezia



 De Ziua Internațională a Poeziei (6 octombrie), Julius Meinl oferă o cafea gratuită celor care compun o astfel de creație. Pornind de la principiul că poezia face lumea mai bună, brandul organizează diferite evenimente gândite să îi conecteze pe iubitorii de cafea Julius Meinl cu poezia.



 Totodată, de Ziua Internațională a Cafelei (1 octombrie), aceeași companie organizează campania „Meet with a poem”. Ideea din spatele acestui eveniment este de a încuraja oamenii să exprime în scris lucruri pe care nu au curajul să le spună cu voce tare.



 Astfel, prin sensibilitate și dăruire, Julius Meinl rămâne alături de clienții săi, fără de care nu ar fi reușit să ajungă și să se mențină în poziția de top pe care o ocupă astăzi în lumea cafelei.



 Adu cafeaua Julius Meinl în viața ta!



 Dacă argumentele de mai sus te-au convins că a venit momentul să întâmpini acest tip de cafea în ritualul tău zilnic, nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut. Accesează platforma online a companiei h2on.ro, unde te așteaptă nenumărate oferte, reduceri și promoții pentru produsele oferite de acest brand.



 La fel ca Julius Meinl, și H2On a pornit ca o afacere de mici proporții, menită să aprovizioneze cu apă și cafea firmele care nu aveau timp să se ocupe de acest aspect. Succesul de care s-a bucurat instantaneu a transformat H2On într-una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu de pe teritoriul românesc.



 În momentul de față, H2On este recomandat de către persoane celebre din peisajul autohton și este susținătorul oficial al unor echipe sportive renumite, precum Astra Giurgiu sau Dinamo București.



 Pe lângă ceaiuri, espressoare și cafea Julius Meinl, aici vei găsi dozatoare de apă, alte branduri de cafea și apă H2On. Aceasta din urmă este recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și puritatea sa, fiind alegerea preferată a celor care vor să se bucure de un stil de viață sănătos.



 Astfel, dacă vrei ai parte de cea mai bună cafea Julius Meinl, preparată cum se cuvine, dar și să îți îmbunătățești stilul de viață, nu ezita să apelezi la H2On. Acest serviciu unic în România îți pune la dispoziție toate produsele și serviciile de care ai nevoie pentru a te bucura de o experiență de top!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6188 secunde