€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Îl va demite premierul Dăncilă pe ministrul Eugen Teodorovici?

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Eugen Teodorovici - ministrul finanțelor publice se află în centrul unui nou scandal. Presa comentează pe larg prestația sa rușinoasă, în calitate de președinte al reuniunii ministeriale ECOFIN, care a avut loc marți, 12 martie 2019. În cadrul întâlnirii, miniștrii de finanțe ai UE au adoptat lista neagră revizuită a paradisurilor fiscale din afara blocului comunitar, după ce au înfrânt tentativa României, reprezentată de Teodorovici, de a amâna un vot până în luna mai. Lista a fost triplată cu încă 15 țări, printre care Bermuda, Insulele Virgine Americane și Emiratele Arabe Unite. 


Se pune întrebarea dacă Teodorovici a acționat de capul lui sau la ordin. După cum se știe, în octombrie 2018, premierul Viorica Dăncilă a efectuat un turneu în Turcia, Emiratele Arabe Unite (inclusă acum pe lista paradisurilor fiscale) și Kuwait. 
După cum vă amintiți, stimați cititori, în iulie 2018, Eugen Teodorovici a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Mihai Tudose pentru că îndrăznise să pună în discuție problema impozitării Bisericii Ortodoxe. Astăzi, când România este suspectată de promovarea unor interese oculte, străine Uniunii Europene, fiind în pericol credibilitatea ei, își va permite Guvernul Dăncilă să îl mențină pe Teodorovici în funcție sau îl va demite? Dacă lucrurile vor fi trecute cu vederea, înseamnă că Teodorovici nu a acționat de capul lui.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6806 secunde