Iată de la ce bănci pot lua credite fermierii constănțeni

274
Iată de la ce bănci pot lua credite fermierii constănțeni - fermier-1346144377.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Centrului Județean Constanța al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintesc că instituția eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemei de plată unică pe suprafață - Campania 2012, care intenționează să acceseze credite pentru finanțarea activităților curente.

Până la această dată, APIA a încheiat Convenții cu BRD, CEC Bank, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, UniCredit Țiriac Bank, Banca Carpatica, Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP, OTP Bank, Intesa Sanpaolo Bank România, Bancpost, Procredit Bank, Piraeus Bank România, Garanti Bank, Express Leasing Financial Service IFN, IFN Next Capital Finance, Raiffeisen Bank, Agricover Credit IFN, Creditul Fermierului IFN, Romanian International Bank, Small Finance IFN.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN - SA și Fondul Național de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii garantează creditele acordate de bănci fermierilor, în cadrul acestui tip de convenție.

Potrivit convențiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, centrul județean/local APIA unde acesta a depus cererea în Campania SAPS 2012 va elibera o adeverință prin care confirmă că acesta a depus cererea de plată pentru schema unică de plată pe suprafață (SAPS) pentru anul 2012 și că au fost efectuate controalele și verificările administrative asupra cererii de plată.

Nu pot beneficia de această adeverință fermierii selectați la controlul pe teren (clasic sau teledetecție) decât după finalizarea acestor controale. De asemenea, în adeverință se va menționa suprafața determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS și faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum și că îndeplinește condițiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislația în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0697 secunde