Iată când încep înscrierile IMM-urilor pentru finanțarea prin măsura 1

97
Iată când încep înscrierile IMM-urilor pentru finanțarea prin măsura 1 - iatacandincepinscrierileimmurilo-1631021233.jpg

Articole de la același autor

Măsura 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” - va fi relansată în curând, a anunțat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Înscrierile pentru a doua sesiune aferentă măsurii se vor face în perioada 12 - 22 octombrie 2021. Aplicația de înscriere va fi disponibilă pe site-ul https://granturi.imm.gov.ro.

Ajutorul financiar nerambursabil, sub formă forfetară este în valoare de maxim 2.000 euro de beneficiar, sumă care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente măsurii.

Există și o serie de noutăți în plus față de facilitățile oferite în prima sesiune. Astfel:

- devin eligibili și beneficiarii din categoria „întreprinderilor individuale” și a „întreprinderilor familiale”, cu activitate economică în unul din domeniile prevăzute în anexa nr. 1 a OUG 130/2020;

- devin eligibili și beneficiarii din categoria profesioniștilor, definiți și reglementați de art. 3 alin. (2) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, care desfășoară profesii liberale reglementate prin acte cu putere de lege.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4802 secunde