Hai să învârţi roata şi să-ţi iei răsplata! cora te recompensează cu premii surpriză şi cumpărături pentru un an

1525

Articole de la același autor

Hipermarketul cora te premiază în a doua zi de Paște cu premii revoluţionare. Poţi câştiga la Tombola finală marele premiu care constă în cumpărături pe un an. Până atunci, ce trebuie să faci este să cumperi de la cora, tot ce ai nevoie pentru tine şi familia ta şi cora te va premia.

Până marţi, 27 aprilie 2021, la ora închiderii, cora desfăşoară loteria promoţională „Hai să învârţi roata şi să-ţi iei răsplata!”. Ai citit bine! Dacă-ţi faci cumpărăturile cu HiperCardul de fidelitate, de minim 100 de lei, poţi primi instant un premiu surpriză. Dacă nu ai HiperCard de fidelitate îl poţi solicita la Punctul de Beneficii din interiorul hipermarketului, sau îl poţi deschide direct din aplicaţia www.cora.ro de pe telefonul mobil. La casa de marcat, fiecare participant va primi un talon informativ cu mesajul „Felicitări! Hai să învârţi roata şi să-ţi iei răsplata!”. De aici, ţii bine de talonul informativ şi mergi cu el la Serviciul Clienţi unde este Centrul de Premiere. Învârţi de roată şi…cum îţi e norocul! Oricum câştigi garantat, un premiu nesperat! Premiile instant constau în produse alimentare şi nonalimentare.

cora nu se opreşte aici şi continuă să te răsplătească pentru fidelitatea ta. Dacă până marţi, 27 aprilie 2021, faci cumpărături în trei zile diferite şi foloseşti HiperCardul de fidelitate, vei fi înscris automat la Marea Tombolă. A doua zi de Paște, va fi organizată o extragere electronică a câştigătorilor. Premiile constau în vouchere de cumpărături, după cum urmează: premiul 1 – CUMPĂRĂTURI pe 1 (un) an. Premiul constă în vouchere de cumpărături de 200 de lei, lunar, timp de 12 luni, în valoare totală de 2.400 RON (TVA inclus). Ceea ce ar însemna, că ai scăpat de banii de cumpărături pentru un an de zile. Premiul 2 – CUMPĂRĂTURI pe 6 (şase) luni. Premiul constă în vouchere de cumpărături în valoare de 200 RON, lunar, timp de 6 (şase) luni, în valoare de 1.200 RON (TVA inclus). Premiul 3 – CUMPĂRĂTURI pe 3 (trei) luni. Premiul constă în vouchere de cumpărături în valoare de 200 RON, lunar, timp de 3 (trei) luni, în valoare de 600 RON (TVA inclus).

Anunţarea câştigătorilor se va face în fiecare magazin cora, pe data de 5 mai 2021, când are loc şi festivitatea de premiere. Lista cu numele premiaţilor va fi afişată la Serviciul Clienţi şi pe www.cora.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Martie 2021
Stire din Economie : Premii europene pentru creativitate
Miercuri, 24 Februarie 2021
Stire din Economie : Premiile pieței române de capital
Pagina a fost generata in 0.5019 secunde