Guvernul va aproba săptămâna viitoare rectificarea bugetară

130
Guvernul va aproba săptămâna viitoare rectificarea bugetară - ludovicorbanselimiteazaprogramel-1596809953.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a declarat că săptămâna viitoare Guvernul va aproba rectificarea bugetară și le-a cerut miniștrilor să vină cu fundamentări "foarte solide" pentru orice solicitare de bani, potrivit Agerpres.


"Vreau să abordez o chestiune care ține de pregătirea rectificării bugetare. Noi finalizăm săptămâna aceasta evaluările și săptămâna viitoare vom adopta ordonanța de urgență privind rectificarea. Aș vrea ca până sâmbătă să vă reevaluați extrem de serios solicitările, pentru că vreau să existe fundamentări foarte solide pentru orice solicitare de bani. 


Știm foarte bine că situația economică nu este dintre cele mai bune, că economia românească, ca toate economiile țărilor lumii, a fost afectată de epidemia de COVID și va trebui să drămuim fiecare ban și, mai ales, să alocăm resursele către proiectele importante, către investiții, către proiecte care, într-adevăr, au ca și efect îmbunătățirea condițiilor de viață ale concetățenilor noștri și, de asemenea, proiecte suport pentru dezvoltarea economică ulterioară", a declarat Ludovic Orban, vineri, în cadrul ședinței de Guvern. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6052 secunde