Guvernul Dăncilă mimează deschiderea spre dialog, la reuniunile internaționale

129
Guvernul Dăncilă mimează deschiderea spre dialog, la reuniunile internaționale - guvernuldancilamimeaza-1517927111.jpg

Articole de la același autor

Prezentă la Milano, la Forumul european al liderilor pentru guvernare deschisă, viceprim-ministrul Ana Birchall a declarat că: "Modelarea proceselor de politici publice și a serviciilor de administrație publică, în acord cu interesele directe ale cetățenilor, reprezintă o preocupare de prim-plan a Guvernului României. Suntem determinați să acționăm transparent și să stimulăm o participare cât mai largă a publicului la lucrările guvernului, astfel încât vocea cetățenilor să fie cât mai bine auzită".


Declarația de la Milano a viceprim-ministrului român este în totală discordanță cu realitatea din România. Guvernele coaliției PSD – ALDE au mimat dialogul cu sindicatele și patronatele, când au luat decizia de a înfăptui așa-zisa "revoluție fiscală", iar dezbaterea modificărilor la legile justiției, organizațiile profesionale ale magistraților au avut parte de un simulacru de dezbatere.


Lipsa transparenței și a dialogului real se reflectă în numărul uriaș al acțiunilor de protest din ultimul an, la care au luat parte sindicatele, diverse categorii de salariați, transportatorii și organizații ale societății civile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5933 secunde