Grevă în transporturile de mărfuri!

119
Grevă în transporturile de mărfuri! - fondmagazineleramangoaletranspor-1386574924.jpg

Articole recomandate

Transportatorii rutieri de mărfuri au comunicat că au oprit, astăzi, activitatea și nu au mai trimis mașini în curse, iar autocamioanele care sunt pe trasee se vor duce în parcări, a declarat pentru MEDIAFAX, Augustin Hagiu, reprezentantul Confederației Naționale Rutiere (CNR).


Augustin Hagiu a spus că transportatorii rutieri de mărfuri așteaptă, în primul rând, ca Ministerul Transporturilor să își respecte promisiunile asumate prin minuta semnată în luna mai.


Hagiu a precizat că după ce vor fi rezolvate solicitările menționate în minuta încheiată în luna mai, se poate intra într-un dialog cu reprezentanții Ministerului Transporturilor.


Confederația Națională Rutieră a anunțat, în 5 noiembrie, că din 9 noiembrie transportatorii rutieri de mărfuri opresc activitatea, pe termen nelimitat, susținând că "au epuizat toate căile diplomatice" în relația cu autoritățile, care nu își respectă angajamentele, și că cea mai recentă "lovitură" din partea Guvernului este creșterea accizelor la carburanți, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : Greva din sănătate, amânată
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : "Ambulanța" nu intră în grevă
Pagina a fost generata in 1.6119 secunde