Gheorghe Câtu a demisionat de la conducerea Uniunii Județene CNSLR - Frăția

349
Gheorghe Câtu a demisionat de la conducerea Uniunii Județene CNSLR - Frăția - 0b7e720cdb8021f2d21080d6f4a8f987.jpg

Articole de la același autor

Lovitură de teatru în mișcarea sindicală locală. Ieri, Gheorghe Câtu și-a prezentat demisia din funcția de președinte al Uniunii Județene CNSLR - Frăția. Decizia sa survine la numai 8 luni și jumătate de la preluarea cârmei acestei puternice organizații sin-dicale. Pe data de 16 ianuarie 2009, Câtu câștigase alegerile cu 106 voturi "pentru" și 98 voturi "împotrivă", în timp ce fostul președinte, Marian Foca, pierduse cu 96 voturi "pentru" și 108 voturi "împotrivă". A fost o schimbare de lider "la mustață", datorată unei diferențe de numai 10 voturi, care nu a fost acceptată de mulți, cea mai bună dovadă fiind contestarea alegerilor democratice, în justiție.
Oficial, Gheorghe Câtu și-a justificat demisia prin "motive personale". El a refuzat să ofere alte explicații presei, dar cei apropiați știu care este resortul acestei decizii, aparent intempestive.
"A demisionat de scârbă – a declarat unul dintre prieteni. Prea mulți dinozauri sindicali râvnesc la această funcție și loviturile pe la spate s-au înmulțit în ultimul timp."
Conducerea interimară va fi preluată, probabil, de actualul prim-vicepreședinte, Constantin Grosu. Demisia lui Câtu re-deschide lupta pentru putere într-o organizație tot mai puțin prezentă în spațiul public.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Septembrie 2009
Stire din Economie : Toamna se numără depozitele bancare
Pagina a fost generata in 3.1958 secunde