Gama Twingo este disponibilă și în România

263
Gama Twingo este disponibilă și în România - ef3f92ef4fed1066221747abcce31ed3.jpg
Renault și Miss Sixty și-au unit forțele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune «glamour», 100% feminină, a unuia dintre cele mai bine vândute modele Renault.
Citadină și feminină, Twingo Miss Sixty mizează pe complementaritatea unui exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Astfel, ea beneficiază de un design specific și de echipamente create în exclusivitate pentru acest model. De la tapițerie la designul exterior, totul creează o ambianță feminină și un look "glam’rock".
Începând din luna noiembrie, Renault Twingo este disponibil și în România. Pentru început, gama Twingo este constituită dintr-o versiune de bază Trend, care dispune de numeroase dotări încă din serie (aer condiționat, radio CD cu MP3 player, oglinzi electrice față, soluții de conectivitate USB, Bluetooth și diverse elemente de personalizare a design-ului), și seria limitată Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin (stripping, carcasa oglinzilor retrovizoare, baghete laterale în ton cu caroseria, tapițerie specială, badging Miss Sixty, volan piele). Ambele versiuni sunt comercializate cu motorizarea 1,2 16V 75 CP.
Produsele din gama Renault Twingo pot fi achiziționate și prin Programul Național de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto. Astfel, prețul pentru Twingo Miss Sixty este de 7.285 euro (cu TVA; cele trei prime de casare incluse).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6751 secunde