GALERIE FOTO / Siguranță de 5 stele pentru noul Renault KOLEOS

2757
Noul KOLEOS beneficiază de experiența Renault în domeniul siguranței. Atât sistemele de siguranță pasivă, incluse în echiparea standard, cât și structura solidă a vehiculului, permit noului model să obțină un maxim de 5 stele la testele independente Euro NCAP

În domeniul siguranței active, echiparea de bază a noului SUV este întărită de sisteme de asistență pentru condus (ADAS) de ultimă generație

Noul KOLEOS se dovedește a fi la cel mai bun nivel al protocolului de test stabilit de Euro NCAP în 2016. Acesta obține un scor de 90% pentru protecția adulților, 79% pentru protecția copiilor, 62% pentru protecția pietonilor și 75% pentru pachetul de siguranță.

Noul Renault KOLEOS beneficiază de o structură concepută pentru a-și proteja pasagerii. Utilizarea a doua tipuri de oțel, unul mai elasitic pentru suportul motorului și unul mai dur pentru carcasa habitaclului, are ca scop protecția compartimentul pentru pasageri, chiar și în cazul unui impact sever. Echipamentul standard de siguranță include două airbag-uri frontale care își adaptează extinderea în funcție de natura șocului și poziția persoanei, două airbag-uri laterale pentru torace / umăr pentru pasagerii din față, două airbag-uri de tip cortina, dispozitive de fixare ISOFIX și I-Size pe scaunele laterale din spate și, de asemenea, centuri de siguranță cu dispozitive de pretensionare cu limitator de sarcină pentru toți pasagerii.

În domeniul siguranței active, echiparea standard a noului Koleos (sistemul de asistență la frânarea de urgență, sistemul de stabilitate electronică a vehiculului, distribuția electronică a forței de frânare, asistența pentru pornirea în pantă etc.) este întărită de un set de sisteme de asistență (ADAS) de ultimă generație. Accesibile din tableta R-LINK 2, acestea permit: un condus mai sigur datorită atât sistemului de frânare de urgență activă (AEBS City și Inter-Urban) cu alertă la depășirea benzii de rulare (LDW) cât și a senzorului pentru unghiul mort (BSW) și a recunoașterii semnelor rutiere. De asemenea, camerele și senzorii permit comutarea automată între luminile de drum și întâlnire (AHL), asistența la parcare (Easy Park Assist).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Economie : Poșta Română se modernizează!
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Economie : Francul e mai slab cu 2 bani
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 3,18 bani
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Economie : Euro face un pas înapoi
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 0,26% în lupta cu leul
Pagina a fost generata in 1.3602 secunde