Superofertă de Sărbători la Avicola Lumina!

Găini vii la un preț convenabil, la Avicola Lumina!

29075
7
Găini vii la un preț convenabil, la Avicola Lumina! - avicolaluminagaini8-1323877931.jpg

Articole recomandate

Întotdeauna există oameni care reușesc mai greu să pună cele ce trebuie pe masa de Sărbători pentru cei dragi. Ei bine, acum Sărbătorile pot fi mai îmbelșugate și pentru ei: trebuie doar să dea fuga până la Avicola Lumina, unde vor fi scoase la vânzare peste 100.000 de găini vii cu un preț mic.  

Modificările legislative la nivelul Uniunii Europene și programele de modernizare în derulare sunt motivele pentru care Avicola Lumina este nevoită să lichideze o parte din efectivele de găini ouătoare, perfect sănătoase și care se află în plin ciclu de ouare.
În acest context, conducerea societății Avicola Lumina s-a gândit la clienții săi fideli și chiar la cei mai nevoiași pentru că Sărbătorile trebuie să vină la toată lumea. Prin urmare, decizia luată este ca aceste păsări să fie comercializate către ei la un preț simbolic.

"Decât să le abatorizăm și să le vindem în rețelele de retail, care mai pun cine știe ce adaosuri și ajung la cu totul alte prețuri la oameni,  mai bine le vindem direct acestora, cu un preț simbolic. Va fi o superofertă (...). Păsările sunt perfect sănătoase, nu li s-a administrat niciodată antibiotic, sunt în plin ciclu de ouare, așa că cine le cumpără acum până la Crăciun își poate amortiza cheltuiala numai din ouă", ne-a declarat Vasile Bunduc, directorul Avicola Lumina.    

Găinile pot fi achiziționate în viu de la sediul Avicola din localitatea Lumina (Șoseaua Tulcei nr.111, localitatea Lumina, relații la telefon: 0241. 251.150). 

 

Comentează știrea

butucea lacramioara
15 decembrie 2011
cu ce data incepeti vinzarea cu 4 lei bucata?

minunat ca va-ti gindit sa le vindeti si mai ales la pretu acesta

butucea lacramioara
15 decembrie 2011
cu ce data incepeti vinzarea cu 4 lei bucata?

minunat ca va-ti gindit sa le vindeti si mai ales la pretu acesta

ctv
15 decembrie 2011
buna initiativa

super tare! cum se procedeaza pt achizitionarea lor?

nicola mihai
28 ianuarie 2013
pt. gaini

Puteti sa -mi spuneti daca mai aveti de vanzare acum gaini?sau cand mai vindeti(zia cand)si cu cat?

alex
23 martie 2013
Pnetru fraieri

ba da prosti mai sunteti astia care vreti sa cumparati gaini de la avicola , nici de oua nici de carne nu sunt bune. ce carne ba ca gainile alea sunt numai piele si os, numai bune de dat direct la caini , iar de oua numai bune or fii ele , dupa ce au fost exploatate la maxim le vinde la fraieri ca voi.eu unul nici gratis nu asi lua asa ceva cadavre vii de astea, vai de pula celor care da bani pe asa ceva. prosti mai sunteti

Simion
31 martie 2013
Gaini vii la 4 lei bucata

Anuntul foarte important si necesar,doar ca eu am vazut prea tarziu probabil.Mi-ar fi prins bine 20 bucati pentru familia mea. Oricum am de gand sa cumpar ,atunci cand se va ivi ocazia.

maarius
23 aprilie 2014
nus bune de nimic

Am lost 6 gaining pentru oua an o Luna au murit toate.Ei le scot la vanzare cand nu mai sant bune de nimic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde