FOTO. Noul Captur de la Renault propune un design mai seducător

290

Articole recomandate

Noul Captur va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva, în data de 7 martie. Cu un design îmbunătățit, atât la interior, cât și la exterior, dar și cu echipări noi, cel mai vândut crossover al segmentului B în Europa (215.670 unități în 2016) are ambiția de a-și menține poziția de leader.

Și mai multe posibilități de personalizare
Captur menține elementele esențiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanțe. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse cu două noi culori - Atacama Orange și Ocean Blue, la care se adaugă o nouă culoare de plafon - Platinum Gray. Clienții pot alege acum din peste 30 de combinații diferite pentru a-și personaliza propria mașină.

Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferențierii, propunând șase pachete de personalizare a interiorului și o diversitate de culori - Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red, Satin Chrome și Patina Chrome. Pentru exterior, sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red și Atacama Orange (pentru șuruburile roților și protecțiile pentru pasajele roților).

Identitatea luminoasă a mărcii 
Noul Captur este echipat, în funcție de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie accentuează design-ul exterior și îmbunătățește siguranța, oferind în același timp o mai mare eficiență. Luminile de zi cu LED, în forma literei «C», sunt integrate în bara de protecție inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea, cât și ziua.

Un design crossover mai vizibil 
Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată care se regăsește și pe alte modele crossover Renault. Bara de protecție include noi elemente de design care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur.

Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: două de 16", Extrême & Adventure, și două de 17", Emotion & Explore.

Un nou pavilion vitrat 
De la al treilea nivel de echipare, Captur poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configurație în două nuanțe, această nouă caracteristică îmbunătățește lumina ambientală în cabină.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3302 secunde