€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Fost comandant de navă: „Am fost aruncați în cea mai mare mizerie socială, nu avem bani nici de medicamente!”

Ştire online publicată Miercuri, 13 Decembrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
„Sistemul pensiilor publice bazate pe punctaj ne-a aruncat în cea mai mare mizerie socială, fără posibilități de supraviețuire, nici chiar medicamentele necesare nu le putem procura!”.

Aceasta este declarația terifiantă a comandantul de cursă lungă Stelian Ursu, făcută în timpul întrunii de la București, la care au participat o delegație a Ligii Navale Române, alcătuită din comandanții de nave maritime Stelian Ursu, Mircea Bulgăr și Cherim Nejmedin, reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale și deputatul George Vișan.

Subiectul discuțiilor a fost revizuirea legislației pensiilor în domeniul naval, precum și promovarea unei inițiative legislative în vederea reparării unei inechități produse personalului navigant maritim care a efectuat serviciul numai pe navele comerciale aflate sub pavilion românesc.

„Am stat de vorbă pe marginea memoriului semnat de peste 150 de comandanți, comandanți secunzi, ofițeri și șefi mecanici. Reprezentanții ministerului au promis ca vor analiza situația noastră, iar în luna ianuarie, odată cu noua lege a pensiilor, avem speranța că și nouă, atâți câți am mai rămas, ni se va face dreptate”, a mai spus clc. Stelian Ursu.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7382 secunde