Mai multe ştiri online:

Forumul de Afaceri România - Iordania

Ştire online publicată Sâmbătă, 23 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Iordaniei, organizează marți, 26 martie, Forumul de Afaceri România - Iordania. Reuniunea va avea loc la sediul CCIR Business, din Capitală. 
La eveniment au confirmat prezența: Mihai Daraban - președintele CCIR, Muhannad Shehadeh - ministru de stat pentru investiții, Paula Marinela Pîrvănescu - secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Nael Al Kabariti - senator și președinte al Camerei de Comerț din Iordania. 


Forumul de afaceri îi oferă mediului de business autohton posibilitatea de a intra în dialog direct cu importante companii iordaniene din domenii precum: agricultură, comerț, IT, turism, transport și logistică, energie, construcții și materiale de construcții, mobilă și servicii medicale. Totodată, evenimentul va asigura un cadru de discuții și prezentări privind proiectele ce vor fi realizate cu partenerii din Iordania.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7717 secunde