Fiscul stimulează conformarea voluntară la plată, prin informare și asistență

223
Fiscul stimulează conformarea voluntară la plată, prin informare și asistență - fisculstimuleazaconformareavolun-1611862463.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală va intensifica, și în anul 2021, activitățile de îndrumare și asistență în domeniul fiscal, manifestându-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin, se arată într-un comunicat de presă.

În prezent, ANAF derulează proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare, proiect dedicat persoanelor fizice.

Acesta presupune, în prezent, transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistență în vederea îndeplinirii, în mod corespunzător, a obligațiilor declarative și de plată.

Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta call-center-ul ANAF, la numărul 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația lor fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde