Firmele, obligate să se doteze cu case de marcat electronice până la finalul lui 2014

247
2
Firmele, obligate să se doteze cu case de marcat electronice până la finalul lui 2014 - firmeleobligatecasamarcat-1391015188.jpg

Articole de la același autor

Obligativitatea dotării firmelor cu case de marcat cu jurnal electronic va fi implementată pe parcursul acestui an, a declarat, miercuri, Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, într-un seminar pe teme de fiscalitate, anunță Agerpres.


"Într-o lună - două, sperăm să apară Ordonanța (nr. privind casele de marcat cu jurnal electronic). În prima fază, cei care vor cumpăra o casă nouă vor cumpăra automat una cu jurnal electronic. Cei care au deja o casă de marcat, aici se discută, încă, termenul în care vor fi înlocuite. Analizăm acum care ar fi intervalul fezabil", a spus Dan Manolescu, citat de Agerpres.


Comentează știrea

unul din cei multi
30 ianuarie 2014
mesaj pentru cei de sus

la biserici cand se introduc case de marcat? cand incep controalele fiscale la vanzari la biserici?

admirator
30 ianuarie 2014
pai erau obligate!??????

inseamna ca nu au respectat legea si nu au fost sanctionate... Dar cu datoriile alea la SPIT nu zice nimeni nimic? Ce e cu foile roz? De unde au aparut peste o suta de mii de datornici din senin? Cu chitante ca au platit toate datoriile? De ce nu faceti un reportaj la fata locului? Si apoi sa mergeti pe firul problemei: primar, prefect...?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Economie : Programul de lucru al Finanțelor Publice
Pagina a fost generata in 2.0727 secunde