Firme constănțene de top

2728
Firme constănțene de top - firmelorccina1-1414778639.jpg

Articole de la același autor

Potrivit Topului societăților comerciale din județul Constanța, pe anul 2013, firma Alls Group SRL, a ocupat locul I în clasamentul microîntreprinderilor, din sectorul produ-cătorilor de motoare electrice, generatoare, transformatoare electrice, aparate de distribuție și control a electricității.

Prima poziție în rândul microîntre-prinderilor care se ocupă cu instalarea mașinilor și echipamentelor industriale i-a revenit firmei Gilmer SRL, iar pe locul doi se situează Automatix SRL. La categoria întreprinderi mici, pe locul I se află Horia Green SRL, pe locul II - Sorvamar SRL, iar pe locul III - Laborex SRL.

În domeniul tratării și eliminării deșeurilor, locul I în categoria microîntreprinderilor este ocupat de firma Alex Activ SRL, iar la întreprinderi mici, de către Eco Fire Sistems SRL.

Pentru ierarhizarea firmelor selectate în topuri au fost utilizați următorii indicatori economici: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Curaj, fetelor, intrați în afaceri!
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde