Firma lui Rudi Stănescu, portarul lui HCM Constanța, a primit "cartonașul roșu"

1730
Firma lui Rudi Stănescu, portarul lui HCM Constanța, a primit
Consiliul Concurenței a finalizat investigația privind firma Sport Bet Challenge SRL, din Năvodari, care activează pe piața pariurilor. Aceasta fusese acuzată de concurență ne-loială, de către o firmă parteneră, din Bucu-rești, cu care a încetat relațiile comerciale. 


"Plenul Consiliului Concurenței a analizat plângerea și a decis sancționarea SC Sport Bet Challenge SRL, reprezentată de Rudi Stănescu, cu o amendă de 3.000 de lei, pentru concurență neloială. Amenda este proporțională cu consecințele faptei, cu gradul în care piața a fost afectată" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Ioan Bădică, inspectorul de concurență coordonator pentru regiunea de sud-est.

Prea puțin cunoscut în lumea afacerilor, Rudi Stănescu este o vedetă în handbalul românesc și internațional, fiind portarul lui HCM Constanța.

Neînțelegerile dintre cele două firme pornesc de la o colaborare comercială eșuată. Partenerul bucureștean a acuzat firma Sport Bet Challenge SRL că s-ar folosi de secretele sale comerciale pentru a-i face concurență pe piața pariurilor.

"Nu am greșit cu nimic. Voi contesta decizia Consiliului Concurenței în instanță" - a declarat Rudi Stănescu.

Cazul - altfel banal - este mai interesant din punct de vedere… didactic. El atrage atenția asupra modului în care decurg relațiile de parteneriat în lumea afacerilor și ce consecințe pot să apară când se rup. Chiar din momentul în care își jură "iubire veșnică" și semnează contractul "nupțial", partenerii își asumă și riscul de a deveni dușmani de moarte în caz de "divorț".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Euro s-a oprit din cădere
Pagina a fost generata in 1.3773 secunde