Finanțele Publice au lansat trei noi emisiuni de titluri de stat cu dobânzi avantajoase

208
Finanțele Publice au lansat trei noi emisiuni de titluri de stat cu dobânzi avantajoase - finantelepubliceaulansattreinoie-1623073590.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 7 iunie 2021, Ministerul Finanțelor a emis trei noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur. Titlurile de stat au maturități de 1, 3 și 5 ani, dobânzi de 2,95%, 3,35% și 3,65%, iar valoarea lor nominală este de 1 leu.

„Titlurile de stat emise în cadrul programului Tezaur reprezintă, în continuare, o modalitate de economisire avantajoasă pentru populație. De aceea, încurajez toate persoanele fizice care dispun de lichidități să beneficieze de avantajele acestui program și să subscrie pentru titlurile Tezaur prin intermediul unităților Trezoreriei Statului sau ale Poștei Române", a declarat Alexandru Nazare - ministrul finanțelor.

Titlurile de stat pot fi cumpărate astfel:

- între 7 și 28 iunie 2021 de la unitățile Trezoreriei Statului;

- între 7 și 24 iunie 2021, pentru mediul rural, și 7 – 25 iunie 2021, pentru mediul urban, prin Compania Națională Poșta Română.

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. Titlurile de stat din cadrul Programului Tezaur sunt transferabile și se pot răscumpăra în avans. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9932 secunde