Finanțarea bazelor sportive rurale se încheie în 2012

215
Finanțarea bazelor sportive rurale se încheie în 2012 - bazasportiva-1348065981.jpg
Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului va implementa, începând de astăzi, programul de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive din spațiul rural, aprobat prin O.G.  nr.7/2006. Decizia, adoptată în ședința de Guvern, a fost luată pentru a asigura o mai bună finanțare, coordonare și monitorizare a programului, în raport cu prioritățile de dezvoltare regională ale României. Până acum, acest program era implementat de Secretariatul General al Guvernului.

"Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență de astăzi, în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive din spațiul rural nu se mai includ obiective de investiții noi. Vor fi finanțate doar obiectivele de investiții incluse în prezent, iar programul se va încheia la  sfârșitul anului curent", a declarat ministrul dezvoltării regionale și turismului, Eduard Hellvig.

De asemenea, ministrul a anunțat că obiectivele existente se finanțează din sume defalcate din TVA, prin hotărâre de guvern, la propunerea MDRT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2867 secunde