"Fii SuperErou la birou", cel mai important eveniment IT din Constanța

276

Articole de la același autor

Cel mai important eveniment din domeniul IT din Constanța, ce poartă numele "Fii SuperErou la birou", va fi organizat pe data de 10 mai, la Zenith Conference & Spa. Aici veți putea afla cele mai noi tendințe din domeniul securității și al tehnologiei informației. Prezentările și demonstrațiile unor companii precum Fortinet, Bitdefender, Fujitsu, Dell, Lenovo și GreenDoc vă vor oferi ocazia să vedeți la lucru soluții performante și să aflați de la experți cum puteți crește nivelul de securitate și productivitate al organizației.

Mai mult, veți putea testa aplicațiile cheie ale celor mai cunoscuți furnizori globali. "Fii SuperErou la birou" este primul eveniment multi-vendor marca Crucial, care își propune să aducă în același loc clienți și prospecți alături de mari nume din domeniul IT.

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, Crucial este un integrator de soluții care și-a propus să ofere instrumente simple, utile, sigure și eficiente clienților săi, capabile să le ușureze munca și să le asigure întreg confortul în activitatea de zi cu zi. Prin acest concept, clienții sunt lăsați să descopere cum pot dobândi superputeri devenind astfel niște SuperEroi la birou. Participarea la evenimentul "Fii #SuperErou la birou" este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare, doritorii sunt așteptați să completeze formularul disponibil pe pagina oficială a evenimentului: http://events.crucial.ro/ !

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5113 secunde