Expoziție maritimă internațională pe malul lacului Siutghiol

251

Articole de la același autor

Cea de-a XII-a ediție a Expoziției maritime internaționale de echipamente navale Europort România se deschide marți, 15 mai 2018, pe malul Lacului Siutghiol, la complexul Tenis Club IDU – Mamaia.

Circa 50 de firme vest europene și românești, producătoare de echipamente navale, vor expune și prezenta cele mai noi tehnologii în domeniul automatizărilor, sistemelor de propulsie, tehnologiilor electronice de comunicare și navigație, echipamentelor de punte, hidraulice, dragare, echipamentelor de siguranță și salvare, echipamentelor pentru construcții, reparații și conversii de nave. Vor fi prezentate, de asemenea, servicii maritime, de proiectare navală, de protecția mediului și sisteme auxiliare.

Europort România este un eveniment cheie pentru managementul și departamentele tehnice, comerciale și operaționale din șantierele navale, pentru armatorii de nave maritime și fluviale, off-shore-uri, brokerii de nave, companiile ce comercializează echipamente navale, companii de salvare, remorcaj și servicii portuare, companiile de manipulare marfă, companii de administrare a canalelor navigabile, autorități navale, căpitănii de port și proiectanți de nave.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc în data de 15 mai, la ora 12, în prezența reprezentanților Ambasadei Olandei la București.

Organizatorul evenimentului este AHOY- Rotterdam (Olanda), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și PA Libra SRL Galați, reprezentantul Asociației Naționale a Constructorilor de Nave (ANCONAV) din România.

Expoziția este deschisă în perioada 15 - 17 mai 2018. Programul de vizitare este următorul: pe 15 mai, între orele 12 și 17, pe 16 mai, între 10 și 17, iar pe 17 mai, de la ora 10 până la 15. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde