Expoziția Electrică Demonstrativă, la Pavilionul Expozițional Constanța

235
În perioada 9-11 iunie 2016, EURO VIAL LIGHTING organizează, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Expoziția Electrică Demonstrativă, ajunsă la ediția a VII -a. 


Cel mai important eveniment dedicat iluminatului, echipamentelor electrice și automatizărilor din Sud-Estul României se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța.


Cei interesați au toate motivele să participe: specialiști din domeniu la nivel internațional reuniți într-un singur loc, noutăți și idei creative pentru diverse proiecte, promoții și premii în perioada evenimentului.


Și lista surprizelor nu se încheie aici. Alături de prezentări cu participare gratuită, susținute de specialiști în domeniu, doritorilor li se oferă șansa de a testa mașina electrică. Mai mult, intrarea este gratuită. La eveniment sunt prezenți expozanți din domeniul iluminatului, aparatajului electric și Home Automation. Prezentările susținute de specialiști în domeniu acoperă mai multe arii de prezentare: game noi de produse, cele mai inteligente sisteme de iluminat pentru casă sau pentru spații co-merciale și birouri, soluții pentru do-meniul hotelier, dar și demonstrații de verificări electrice.


Acestea fiind spuse, Euro Vial Lighting așteaptă toți constănțenii și nu numai să treacă pragul expoziției, consultanții companiei așteptându-i cu cele mai bune sfaturi și soluții din domeniul iluminatului, echipamentelor electrice și automatizărilor, atât pentru acasă, cât și pentru afacere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4593 secunde