Expoziția electrică demonstrativă a adus la Constanța 11 branduri renumite

474

Articole de la același autor

Vineri, 28 mai 2010, Compania Euro Vial Lighting a inaugurat Expoziția electrică demonstrativă. "Este primul eveniment de acest gen organizat de firma noastră. În cadrul acestei manifestări expoziționale, ne-am propus să prezentăm la o scară mai mare noile tehnici și tehnologii din sectorul echipamentelor electrice" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Virgil Lixandru, managerul general al companiei.
Euro Vial Lighting este distribuitorul numărul unu de materiale și echipamente electrice din Dobrogea, cu o cotă de piață de peste 50%. Firma și-a extins prezența și în alte județe, tinzând să se dezvolte pe scară națională.
Expoziția de la Constanța se adresează în principal instalatorilor, utilizatorilor finali, firmelor de comerț specializate și tuturor celor interesați, a precizat Virgil Lixandru.
Sunt prezente cu standuri 11 branduri renumite din acest domeniu - Philips, Schneider Electric, 3M, Legrand, OBO, Elba, Rittal, Gerkon, Bach Mann, Courbi și Delixi -, cărora li s-a alăturat și Asociația Română a Electricienilor, a declarat Laura Marcu, specialist în marketing.
În cadrul acestui eveniment, fiecare dintre expozanți realizează demonstrații practice pe gamele de produse comerciali-zate prin intermediul Euro Vial Lighting.
Expoziția este deschisă și în ziua de 29 mai, la sediul Euro Vial Lighting. Următoarea sa ediție ar putea avea loc chiar în această toamnă, a afirmat Virgil Lixandru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8241 secunde