EximBank susține internaționalizarea cât mai multor companii românești

661
EximBank susține internaționalizarea cât mai multor companii românești - traianhalalaieximbank-1359652262.jpg

Articole de la același autor

"Economiile emergente și chiar cele în curs de dezvoltare oferă oportunități de business consistente de care exportatorii români ar putea profita chiar și în condițiile asumării unor riscuri mai mari, iar EximBank are instrumente pentru a-i sprijini în acest demers" - a declarat Traian Halalai, președintele băncii. 

EximBank a primit, din partea publicației Nine’O Clock, premiul special pentru pachetul de produse destinate susținerii exportatorilor români pe piețe non-UE, în cadrul galei premiilor "Oamenii anului 2012".

"În condițiile în care studiile macro-economice arată că pentru țările din Europa de Est devine riscant să aștepte revenirea zonei euro, partenerul lor tradițional deja, cred că este important pentru exportatorii români să găsească noi oportunități în afara acestei zone. Produsele EximBank pot contribui la succesul acestui demers și, de aceea, ne-am propus să dinamizăm activitatea băncii astfel încât să susținem internaționa-lizarea cât mai multor companii românești", a mai spus Traian Halalai, în cadrul evenimentului de premiere.

EximBank oferă exportatorilor români un set de produse care permit minimizarea potențialelor riscuri. Banca poate asigura riscurile de neplată asociate contractelor de export pentru piețele non-UE sau în state nemembre OECD, precum și riscurile asociate investițiilor românești în străinătate.

EximBank este o instituție specializată a statului român, al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcții de acțiune - finanțare, garantare și asigurare, permite băncii să susțină activitatea și dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor și a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbția de fonduri europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde