Eveniment virtual dedicat producătorilor de materiale și utilaje pentru construcții

196
Eveniment virtual dedicat producătorilor de materiale și utilaje pentru construcții - evenimentvirtualdedicatproducato-1613414378.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23 - 24 februarie 2021, se va desfășura evenimentul virtual dedicat sectorului materialelor și utilajelor de construcții B2B-Construction-2021. Organizatori sunt parteneri ai Enterprise Europe Network din Bulgaria, România, Serbia, Turcia și Ungaria. Printre aceștia se numără și Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Evenimentul le oferă IMM-urilor, companiilor mari, instituțiilor publice, asociațiilor, clusterelor și investitorilor posibilitatea de a stabili parteneriate în domeniul afacerilor și tehnologiei, prin întâlniri bilaterale pre-programate.

Întâlnirile de 20 de minute vor fi programate în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant. Pentru a le permite participanților să găsească parteneri potriviți, fiecare participant este obligat să aleagă cel puțin un element în câmpul „marketplace”, respectiv:

- materiale de construcție: produse chimice pentru construcții, mortare, A/C pentru clădiri comerciale, materiale izolante pentru construcții, furnizori de armături, materiale pentru pardoseli (plăci ceramice, pavele, mozaic, pardoseli din lemn), ciment, cărămizi, beton, marmură, pietre naturale și ornamentale, sisteme electrice și echipamente pentru clădiri, construcții din oțel, cofraje din beton, tencuială și gips carton, vopsea și lac;

- utilaje de construcție: pompe de beton, autobasculante, mașini de beton, mașini de îndoit armături, mașini de tăiat armături, mașini combinate de armare, mașini de îndreptat armăturile, macarale, palanuri, concasoare de piatră și mașini de cernut, betoniere, mașini de pavat, asfaltatoare, escavatoare, buldoexcavatoare încărcătoare, mașini de tunelat, utilaje pentru construcția drumurilor, ascensoare și scări rulante.

Înregistrarea este gratuită și se poate face prin platforma B2Match: https://construction-2020.b2match.io/

Data limită pentru înscrieri este: 22 februarie 2021.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 18 Septembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.3065 secunde