În această dimineață

Emiterea rovinietelor și plata taxei de pod vor fi întrerupte

491
1
Emiterea rovinietelor și plata taxei de pod vor fi întrerupte - rovinieta-1445356932.jpg
Emiterea rovinietelor și plata taxei de pod vor fi întrerupte în această dimineață pentru lucrări de mentenanță la sistemul informatic. 
"Sistemul informatic prin intermediul căruia sunt eliberate rovinietele și se plătesc taxele de pod/peaje va fi întrerupt timp de 30 de minute în data de 21 octombrie, începând cu ora 9,00", a anunțat, ieri, Compania Na-țională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).


CNADNR precizează că utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot achita peajul pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă în data de 21 octombrie, până cel târziu ora 24 a zilei următoare.


De asemenea, tot pentru aceeași zi, utilizatorii rețelei de drumuri naționale care folosesc infrastructura rutieră pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la miezul nopții din 21 octombrie 2015.


Comentează știrea

Maria
21 octombrie 2015
Un proiect fenomenal!

Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5242 secunde