Economia, pe scurt

223
Economia, pe scurt - economiapescurt-1517338472.jpg

Articole de la același autor

Românii nu mai trebuie să depună formularul fiscal 600 până la 31 ianuarie 2018, a anunțat ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici. Guvernul urmează să aprobe OUG de amânare a depunerii formularului până la 1 martie, timp în care se va căuta o soluție. Teodorovici a afirmat că declarația 600 ar putea fi unită cu declarația 200.
★ ★ ★
Comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, a declarat că la Bruxelles se discută despre alocarea fondurilor europene, după anul 2020, în funcție de respectarea principiilor statului de drept. În acest moment niciun stat membru nu poate fi pedepsit financiar pentru încălcarea unor principii înscrise în tratatul de aderare la Uniunea Europeană.
★ ★ ★
Companiile de stat au, în medie, un salariu dublu față de companiile din mediul privat, dar au o productivitate cu 40% mai mică față de acestea, a declarat președintele Inițiativei pentru Competitivitate, Andreea Paul, la o conferință organizată de Patronatul Investitorilor Autohtoni.
★ ★ ★
România riscă să piardă anul acesta  fonduri europene importante, a aten-ționat-o comisarul european Corina Crețu pe premierul Viorica Dăncila. Comisarul a precizat că țara noastră are o alocare de 20 de miliarde de euro, din fondurile pe care le coordonează. Un miliard a fost plătit, din august 2017 până acum, iar 2,8 miliarde sunt angajate pe proiecte retrospective, pe proiecte de drumuri care ar fi trebuit să fie terminate în perioada financiară anterioară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3269 secunde