Economia, pe scurt

169
Economia, pe scurt - economis-1504883302.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că șantierele vor fi monitorizate cu ajutorul dronelor. Deja a fost achiziționată o dronă, care este operațională. Cu ajutorul ei se verifică evoluția lucrărilor pe șantiere. Sistemul optic de ultimă generație al dronei poate măsura inclusiv cantitățile de materiale folosite și dimensiunea excavațiilor, au declarat oficialii CNAIR. Drona achiziționată de CNAIR a costat aproximativ 20.000 euro.
★ ★ ★
Guvernul a aprobat modul de organizare și funcționare a Consiliului pentru Coordonarea Industriei Naționale de Apărare. Consiliul va funcționa ca organ consultativ tripartit și va asigura cadrul de consultare pentru realizarea unui parteneriat strategic între autoritățile publice, mediul de afaceri și forța de muncă din industria națională de apărare.
★ ★ ★
Printr-o hotărâre de guvern a fost reglementată profesia de bonă pe teritoriul României. Pe viitor, serviciile de îngrijire și supraveghere a copilului pe timpul zilei vor putea fi asigurate de bone fie în baza unui contract individual de muncă încheiat între bonă și o persoană juridică acreditată ca furnizor de servicii sociale, fie în baza unui contract de prestări de servicii încheiat între bonă, persoană fizică autorizată, și reprezentantul legal al copilului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Economie : Pulsul  economiei
Luni, 19 Iunie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.9931 secunde