Echipa Șantierului Naval Constanța - campioană în industria metalului

1175
2
Echipa Șantierului Naval Constanța - campioană în industria metalului - snccampionii2-1353003608.jpg

Articole de la același autor

În perioada 11 - 14 noiembrie, stațiunea Bran a găzduit faza națională a Concursului de sănătate și securitate în muncă, cea mai amplă competiție profesională din industria prelucrării metalului. "A fost o competiție dificilă și aprig disputată. La startul ei s-au aliniat 16 echipe, din tot atâtea mari companii: patru șantiere navale, unități din industria aero, IMGB, Vulcan București, ICA Brașov și altele. Concurenții au fost supuși unui test cu 55 de întrebări, referitoare la normele generale de sănătate și securitate în muncă și la cele de prevenire și stingere a incendiilor.

La final, echipa Șantierului Naval Constanța s-a clasat pe locul I, cu un total de 52 răspunsuri corecte. Pentru a vă da seama cât de bine au fost pregătite toate echipele, cât de strânsă a fost lupta, trebuie să știți că următoarele două clasate au obținut 50 de puncte, departajarea lor fiind făcută prin întrebări de baraj. În final, echipa constructorilor navali de la STS Brăila a obținut locul II, iar cea a ICA Brașov, locul III" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Costel Constantin, vicepreședintele Sindicatului Liber al Navaliștilor din SNC.

Din echipa de aur a SNC fac parte Liliana Roxana Buicliu (inspector resurse umane), Alexandru Rizescu (inginer, departamentul mecano - energetic), Liviu Dragoș Neacșu (gestionar, departamentul comercial - transporturi) și Ion Ionescu (electrician, atelierul mecano - energetic). Campionii au fost susținuți pe tot par-cursul întrecerii de preșe-dintele sindicatului, Dede Perodin, și vicepreședintele Costel Constantin.

Team-ul constructorilor de nave din Constanța a primit cupa de campioană, diplomele pentru locul I și un premiu de 3.000 de lei. Ocupantele locului II și trei au primit premii de 2.400 lei, respectiv, 1.800 lei. Trebuie spus că echipele reprezentative ale SNC s-au mai situat pe podiumul acestei întreceri. Echipa din 2007 a cucerit aurul, iar cea din 2008, argintul, după ce a pierdut barajul pentru locul I, în luptă cu formația de la Aker Brăila. Organizatorul fazei naționale a acestei Olimpiade a sănătății și securității în muncă, Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industrie "Metal", merită toate laudele pentru această inițiativă.



Comentează știrea

vio
16 noiembrie 2012
SNC

DA ASA ESTE PACAT CA ESTE SINGURA SOCIETATE CARE MAI ESTE PE PIATA RO DAR SE AUDE CA SE INKIDE OARE ESTE ADEVARAT CA ORICUM AU FACUT MULTA RESTUCTURARI DIN SLARIATI FIIND DE LA CANTINA SANTIERUUI SI DIN MULTE RAMURI SECTII PACAT CA SA AJUNS ASA DECE OARE

snc
16 noiembrie 2012
rel

am auzit ca ar fi vandut societatea sa construiasca mega mall cu mazare si elan. s-a dus si singura societate mare din judet

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.397 secunde