DP World Constanța pune la dispoziția vameșilor un scaner cu raze X de ultimă generație

343
DP World Constanța pune  la dispoziția vameșilor un scaner cu raze X de ultimă generație - dpworldconstantapuneladispozitia-1555425960.jpg

Articole de la același autor

Compania DP World Constanța a semnat un protocol de colaborare cu Biroul Vamal de Frontieră Constanța-Sud, pentru facilitarea operațiunilor de control desfășurate de vameși. În baza protocolului, DP World Constanța îi dă în folosință gratuită Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud un scaner cu raze X de ultimă generație, cu scopul de a fluidiza fluxul containerelor în portul Constanța - Sud.

Prin această măsură se asigură posibilitatea eliberării cu celeritate a containerelor din vamă.

Aparatul cu raze X va fi amplasat în incinta terminalului operat de DP World Constanța și este destinat exclusiv controlului vamal nedistructiv în procesul de scanare a containerelor și a mijloacelor de transport.

Protocolul de colaborare definește atât drepturile, cât și responsabilitățile celor două entități implicate, agreate pentru o perioadă inițială de zece ani. Semnarea acestui acord este o acțiune strategică, care marchează evoluția companiei DP World Constanța în cei 15 ani de activitate în România, de la statutul de operator portuar local la facilitator de prim rang al comerțului inteligent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Aprilie 2019
Stire din Economie : Evoluții macrofinanciare
Pagina a fost generata in 1.2532 secunde