Dotări pentru industria HoReCa și zeci de soiuri de vin, la Pavilionul Expozițional

358
Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică și Salonul de vinuri Wine Fest, organizate în colaborare de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), și-au primit ieri, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, primii vizitatori.

Proprietarii și managerii unităților de cazare și alimentație publică de pe litoral, dar și simplii curioși au putut analiza oferte și soluții, mai vechi sau mai noi, în domeniu. Până sâmbătă la Pavilion este expus mobilier, dar și echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, terase, laboratoare sau spălătorii, lenjerie de pat, perne, pilote, prosoape, halate, fețe de masă, veselă și sticlărie, produse profesionale de igienă și multe altele.

Și iubitorii de vin sau administratorii localurilor care sunt interesați de noi colaborări au ce vedea. Salonul se bucură anul acesta de prezența a 23 de firme din domeniul viticulturii. Mai mult, Asociația Somelierilor din România a organizat ieri o sesiune de degustare de vinuri pentru profesioniști, la fel cum se va întâmpla și astăzi și mâine, între orele 16.00 - 17.00.

Simpozion: Turismul pe litoral

Astăzi, începând cu ora 11.30, la Pavilionul Expozițional se des-fășoară și simpozionul "2012 - Turismul pe litoralul românesc în contextul pieței turistice europene", acțiune organizată de CCINA Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Constanța, în colaborare cu Asociația de Promovare și Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării. La eveniment sunt invitați să participe și reprezentanți din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, ai societăților de turism de pe litoral sau agenții de turism care valorifică litoralul românesc.

Tot astăzi, dar începând cu ora 10.00, revista Food & Bar Magazine organizează demonstrații practice pentru creșterea eficienței activității și maximizarea profitului restaurantelor.

Aceste două saloane pot fi vizitate până vineri, între orele 10.00 - 18.00, iar sâmbătă, între 10.00 - 15.00.

Târg de mobilă, la EuroLitoral

Astăzi, începând de la ora 10.00, la Centrul de Afaceri EuroLitoral începe și prima ediție a Târgului de mobilă și design interior. Acesta se adresează atât firmelor, care își pot achiziționa mobilier pentru birouri, pentru spații comerciale, HoReCa, cât și marelui public și constituie o provocare pentru alegerea între clasic și contemporan, între emoția interioarelor tradiționale și confortul interioarelor cu design modern și funcțional, așa după cum au subliniat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6201 secunde