Doriți informații fiscale de la ANAF? Iată ce trebuie să faceți!

332
Doriți informații fiscale de la ANAF? Iată ce trebuie să faceți! - doritiinformatiifiscaledelaanaf-1588170438.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală recomandă ca interacțiunea contribuabililor cu instituția să se realizeze, în continuare, prin mijloace de comunicare la distanță.

Specialiștii ANAF pot fi contactați, pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor din domeniul fiscal, prin intermediul liniilor telefonice și adreselor de email publicate pe site-ul ANAF.

De asemenea, pentru comunicarea inter-instituțională, ANAF a deschis, la nivelul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice și al administrațiilor județene ale finanțelor publice, adrese dedicate de email.

În plus față de acestea, având în vedere că liniile telefonice de la nivelul organelor fiscale teritoriale pot fi foarte solicitate în această perioadă, se recomandă utilizarea serviciului de asistență telefonică - Call Center și a formularului de contact.

Pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT, din aria de competență a ANAF, apelați Call Center-ul instituției, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Specialiștii ANAF răspund la întrebări de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 - 16.30.

O alternativă la fel de facilă pentru obținerea de informații avizate, în scris, în domeniul fiscal, este "formularul de contact", disponibil la următorul link: anaf.ro/asistpublic. Solicitările sunt tratate prioritar de direcțiile de specialitate, iar răspunsurile sunt transmise cu celeritate. În plus, acest serviciu are opțiunea de a anexa documente, iar numărul de înregistrare este generat automat.

De asemenea, contribuabilii pot solicita ANAF comunicarea de materiale informative în domeniul fiscal pe adresa de e-mail proprie, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul "formularului de contact", serviciu disponibil și în Spațiul Privat Virtual. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde