Domnilor, pregătiți portofelul! Se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX!

2656
Anul 2020 va intra în istoria economiei sub numele „epoca glaciară”. Din cauza pandemiei Covid-19, multe afaceri au înghețat sau au intrat în hibernare. Restricțiile impuse persoanelor fizice și agenților economici au transformat statul în casă în principala ocupație a populației. Și, odată cu instaurarea dictaturii pijamalelor, halatelor și papucilor de interior, rochiile, costumele și pantofii au fost exilați în dulapuri și debarale.

Moda, cu ale ei armonii de linii, forme și culori în continuă schimbare, visa, cu nostalgie, la minunatele evenimente de altădată: târguri, expoziții, parade, defilări, baluri, petreceri. Of, Doamne, unde s-au dus toate astea? Unde sunt femeile și bărbații care prețuiau eleganța vestimentară? Se vor reîntoarce, vreodată, vremurile apuse?



Când nimeni nu se aștepta, a venit și vestea cea mare: în intervalul 10 – 14 februarie 2021, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX.

Cel mai mare eveniment expozițional din țară, în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea, este găzduit de Complexul hotelier „Aurora”, din stațiunea Mamaia. Din cauza situației actuale, organizatorii au fost nevoiți să renunțe la Pavilionul Expozițional, care a fost transformat în centru de vaccinare SARS-COV-2.

Și-au anunțat prezența la TINIMTEX peste 50 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară. Majoritatea sunt participanți fideli la acest eveniment, iar produsele lor au fost întotdeauna apreciate de constănțeni. În plus și-a anunțat prezența și o fabrică de blănuri din Grecia.



Organizatorii dau asigurări că vor respecta toate normele de prevenție Covid-19. Au aceleași așteptări și din partea dumneavoastră, a vizitatorilor.

În cadrul acestei ediții a TINIMTEX, producătorii vor prezenta colecții noi și diversificate. Evenimentul va fi un bun prilej pentru public să vadă pe viu noile tendințe ale modei și să facă achiziții, iar pentru comercianți să încheie contracte cu producătorii.

Domnilor, nu ratați șansa de a vedea răsărind din nou soarele în ochii triști ai iubitelor voastre! Mergeți la TINIMTEX și goliți-vă portofelul! Cumpărați pantofiorii, rochițele și fustițele care dau măsura dragostei ce le-o purtați!

Doamnelor, dacă vreți să vă mândriți cu eleganța vestimentară a soților dumneavoastră, duceți-i la târg și îmbrăcați-i din cap până în picioare!



Dragi constănțeni, târgul poate fi vizitat după următorul program: în perioada 10 - 13 februarie, între orele 10 și 19; duminică, 14 februarie, între 10 și 16.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8297 secunde