Domnilor, pregătiți portofelul! S-a deschis Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX

1036

Articole de la același autor

Județul Constanța nu duce lipsă de evenimentele economice de răsunet. Iată, la concurență cu Administrația Canalelor Navigabile care a anunțat finalizarea etapei a doua a lucrărilor de modernizare a Canalului Dunăre – Marea Neagră, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a anunțat deschiderea Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX.



Acesta este considerat cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.



Târgul TINIMTEX este găzduit de Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia. La această ediție de toamnă participă circa 100 de firme, dintre care peste 50 de firme de confecții pentru adulți și copii, 20 de firme de încălțăminte, poșete și accesorii și 25 de firme cu articole din piele și blană, dintre care una din Grecia.

Sunt prezenți producători (50% din totalul participanților) și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind din Constanța, București, Iași și Brașov.



TINIMTEX este structurat astfel: la parterul Pavilionului Expozițional sunt prezentate confecții textile pentru adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte pentru copii, tricotaje, lenjerie, accesorii; iar la etaj – încălțăminte, genți și accesorii.

Târgul este deschis până duminică, 4 octombrie 2020. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 19, iar duminică, între 10 și 16.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2926 secunde