Doliu în shipping-ul constănțean. Navigatorii, alături de capt. Corneliu Idu

14900
3
Doliu în shipping-ul constănțean. Navigatorii, alături de capt. Corneliu Idu - lum-1517587870.jpg

Articole de la același autor

Lumea shipping-ului constănțean este îndoliată și îi transmite sincere condoleanțe capt. Corneliu Idu, în aceste momente triste, pricinuite de decesul tatălui său, Gheorghe Idu. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!  


Cu sufletele îndurerate, anunțăm încetarea din viață a dragului nostru tată, socru, bunic și străbunic GHEORGHE IDU. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica "Sf. Ioan Botezătorul" (biserica Veche) din Eforie Sud, sâmbătă, 3 februarie 2018, ora 13.30. 


Colectivul IDU Shipping & Services SRL este alături de capt. Corneliu Idu, la decesul tatălui acestuia. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! 


Societatea Euro Shipping Services este alături de domnul Corneliu Idu, în greaua încercare a pierderii tatălui. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! 


Sincere condoleanțe domnului comandant Corneliu Idu, din partea colectivului de la SC Coremar SA Constanța, în aceste momente grele prin care trece, la pierderea tatălui său. 


Comentează știrea

Securistul
2 februarie 2018
Idu

Pe bune ?

ANR
3 februarie 2018
interesant titlu...

Mai trebuia sa spui: "o grea pierdere pentru shipping-ul autohton..." ! Ta-su avea si el afaceri in shipping...?!?

Stai ca fug
3 februarie 2018
Shipping

Sã mor tu...pleaca acasa ...cat te-a platit????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9096 secunde