DOLIU în Portul Constanța / Stila Stavrositu, directorul "Coremar", a plecat spre Veșnicie

4551
3
DOLIU în Portul Constanța / Stila Stavrositu, directorul
Industria portuară este în doliu. Stila Stavrositu, directorul economic al companiei "Coremar", a încetat din viață, în seara zilei de 9 martie.

Personalitate reprezentativă a portului Constanța, Stila Stavrositu a activat înainte de 1989 în domeniul exploatării portuare, iar din 1991 și până în prezent a deținut funcția de director economic al companiei de remorcaj maritim "Coremar".

S-a numărat printre pionierii privatizării și modernizării serviciilor de siguranță a navigației în porturile maritime românești și a slujit remorcajul maritim până în ultima clipă a vieții. Pe data de 27 martie 2012 ar fi împlinit 74 de ani.

Cei ce l-au cunoscut îi pot aduce ultimul omagiu la "Casa Albastră", la intrarea în "Cimitirul Central", sau duminică, la ora 14, la biserica "Sfinții Trei Ierarhi", din cartierul Tomis Nord.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comentează știrea

Tita-Calin
11 martie 2012
E o greseala de tipar ?!?

Avea 74 de ani ?!? Nu e o greseala ? Cum e posibil ca un om sa fie director economic la varsta de 74 ani , si cu eficienta pentru bunul mers al companiei?!? Este stiut ca dupa 50 de ani neuronii nu se mai refac si se instaleaza senilitatea. Era cumva vreun Soros , vreun academician , vreun om de stiinta cu descoperiri epocale ?!? Sigur era , ca si fiica-sa , membru al PDL !!! Sunt atati absolventi de studii economice cu masterate luate prin strainatate care nu-si gasesc servici , iar asta de 74 ani ducea spre "cele mai inalte culmi" compania !?! Haida de !!!

Marky
11 martie 2012
Nu ne intereseaza!

Nu industria portuara, ci familia este in doliu. Chiar nu sunteti constienti ca pentru locuitorii Constantei, defunctul Stavrositu Stila era un ilustru necunoscut, despre care se mai aflase putin, din presa, privind hotiile sale de la Coremar?!

vilcu
11 martie 2012
minciuna!

Pentru cati din COREMAR este doliu? Coborati la bordul remorcherelor, faceti un sondaj printre angajati ca sa va dati seama ce-a reprezentat defunctul pentru familia marinarilor portuari. Abia atunci veti avea o imagine clara ca sa puteti scrie un articol documentat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde