Doar până la sfârșitul lui 2013 mai avem APIA Constanța și APDRP Constanța

2948
Doar până la sfârșitul lui 2013 mai avem APIA Constanța și APDRP Constanța - apia-1337647010.jpg

Articole de la același autor

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Constanța și cei ai Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Constanța au de câteva zile o grijă în plus. Comisia Europeană a solicitat ca începând cu 2014 fiecare stat membru să aibă o singură Agenție de Plăți care să gestioneze fondurile în agricultură. Cert este că va avea loc o fuziune, însă deocamdată nu se știe dacă sau câți salariați își vor pierde locul de muncă.

Ieri, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, s-a întâlnit cu Dacian Cioloș, comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală. Acesta i-a recomandat ministrului să nu se ia decizii pripite care să afecteze capacitatea de gestiune a fondurilor europene în această perioadă de către cele două agenții de plăți, dar totuși ministerul să se pregătească până în 2014 în această direcție.

"În acest mandat (...) vrem să punem bazele fuziunii viitoare, iar obiectivul nostru este să avem o singură agenție la 1 ianuarie 2014", a precizat Daniel Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4057 secunde